Netthandel

Danfoss Cooling News Oktober 2012

05.11.12
Siste utgave av Danfoss Cooling News inneholder en historie om en iskremfabrikk, informasjon om andre generasjon VZH kompressorer, samt siste nytt om Danfoss sine nyttige mobiltelefonapplikasjoner. Innledningsvis finner du også en artikkel om Danfoss sin nye spennende side om bærekraft.

Med bekymring for miljø og bærekraft

Danfoss har fokusert på naturlige kuldemedier (lav GWP) i mange år. Derfor har Danfoss et bredt sortiment for NH3, HC og CO2 kuldemedier, og arbeider kontinuerlig med å utvikle nye komponenter for naturlige kuldemedier. Les mer her!

ICF Flexline™

ICF FLEXLINE™ ventilstasjoner strømlinjeformer iskremfabrikk

I forbindelse med en nylig renovering av en iskremfabrikk førte installasjon av ICF FLEXLINE™ ventilstasjoner fra Danfoss til en betydelig reduksjon i produksjonens nedetid. Les hele artikkelen her!

Andre generasjonen av kompressorer med variabel hastighet

Med en rekke nye funksjoner forener den nye frekvenskontrollerte VZH-scrollkompressor Danfoss sin kompetanse i utformingen av frekvensomformere, kompressorer og pre-optimaliserte pakker med høy ytelse, og kapasitet kontroll. Mer informasjon VZH kompressorer finner man her!

KoolApp Compass™-programvaren er klar

Compass hjelper deg å finne de beste Danfoss kompressor som en erstatning for et annet merke. Skann QR-koden med din iPhone eller Android og få direkte tilgang til Compass app og andre smarte apps fra Danfoss. Les mer om KoolApp™ Compass her!

Den nye ADAP-KOOL® app, KoolCode

Spar tid og øk produktiviteten

Den nye ADAP-KOOL® app, KoolCode, gir rask og enkel serviceteknikere, kjølemontører, butikkteknikere og andre tilgang til akutt status og parameterbeskrivelser for en rekke Danfoss kjøleautomatikkontrollere med et tresifret display. Les mer om KoolCode her!

Hele nyhetsbrevet fra Danfoss kan også leses her!

Tilbake
Version: 2003-3.6.26. ©
2020
Moderne Kjøling AS. All rights reserved.

Moderne Kjøling AS, avd. Trondheim | Nordslettvegen 4, 7038 TRONDHEIM | Telefon - 73 82 47 50

Moderne Kjøling AS | Brobekkveien 90, 0582 OSLO | Foretaksregisteret - NO 914335299 MVA | Telefon - 22 08 78 00

Norsk Kjøleteknisk Forening Stiftelsen Returgass Foreningen for Ventilasjon, Kulde og Energi Norsk Varmepumpeforening RENAS Grønt Punkt Norge