Netthandel

Oppmelding til F-gass eksamen

22.11.11
Det er nå mulig å melde seg opp til eksamen i kategori 1 - kjølemontør - hos Moderne Kjøling i Oslo.

Det er nå lagt ut en del informasjon angående F-gass personellsertifisering, og informasjon om prøveriggen som benyttes på den praktiske eksamen hos oss. Alt dette finnes under menypunktet "F-gass sertifisering" på startsiden, eller ved å gå til nettadressen http://www.f-gass.no.

Det er også åpnet for påmelding og det er satt opp noen eksamensdager i desember og januar. Flere eksamensdager åpnes etterhvert som vi får påmeldte på de første dagene.

For å melde seg opp til eksamen må man ha en nettbruker hos Moderne Kjøling. Hvis man er en eksisterende kunde hos Moderne Kjøling AS og mangler dette, kan man sende en e-post til nettbutikk@renkulde.no eller ringe oss. Andre som ønsker å melde seg opp til eksamen, må registrere seg som kunde før man kan fullføre oppmeldingen.

For de som trenger en oppfriskning av teorien før eksamen finnes det både et kompedium for selvstudium og nettbaserte teorikurs. Les mer om dette på linkene som er nevnt over.

Tilbake
Version: 2101-3.6.29. ©
2021
Moderne Kjøling AS. All rights reserved.

Moderne Kjøling AS, avd. Trondheim | Nordslettvegen 4, 7038 TRONDHEIM | Telefon - 73 82 47 50

Moderne Kjøling AS | Brobekkveien 90, 0582 OSLO | Foretaksregisteret - NO 914335299 MVA | Telefon - 22 08 78 00

Norsk Kjøleteknisk Forening Stiftelsen Returgass Foreningen for Ventilasjon, Kulde og Energi Norsk Varmepumpeforening RENAS Grønt Punkt Norge