Netthandel

Moderne Kjøling blir eksamenssenter

21.11.11
Isovator har nå godkjent Moderne Kjøling AS som eksamenssenter for F-gass sertifisering.

Moderne Kjøling har i Oslo innredet et lokale med 4 prøverigger for praktisk prøve og har lokale for inntil 16 personer til teoriprøve. Prøveriggene er tilpasset prøven for sertifikat i kategori 1, men det vil også bli tilbudt eksamensdager i øvrige kategorier.

De første kandidatene ble uteksaminert 15. november og sensor Ole Pettersen var meget fornøyd med at det nå har kommet et godt eksamenstilbud i kategori 1 i Oslo. Kandidatene var overrasket over den faglige bredden på spørsmålene i teoridelen, mens de mente at den praktiske prøven var kjent stoff for alle som har gode rutiner i sin omgang med HFK kuldemedier.

Utover vinteren 2012 vil det bli tilbudt 2-4 eksamensdager i måneden, både for teori og praksis alt ettersom etterspørselen blir. Datoer for eksamen og mer informasjon angående F-gass sertifiseringen, vil bli kunngjort som en nyhet her på renkulde.no om kort tid.

Eksamenssenteret hos Moderne Kjøling er særlig egnet for bransjens praktiserende med fagutdannelse. De som har kjølemaskinistskole, ingeniørskole eller fagbrev og som derfor ikke trenger lange teorikurs for å gjennomføre eksamen. Svein Gaasholt har skrevet et hefte på ca. 200 sider som dekker alle deler av det teoretiske pensum, og som også beskriver riktig praksis blant annet når det gjelder bruk av tømmestasjon. Heftet er til salgs her i nettbutikken.

De fornøyde prøvekandidatene Guttorm Stuge og Rune Lorentzen sammen med sensor Ole Pettersen fra Isovator
De fornøyde prøvekandidatene Guttorm Stuge og Rune Lorentzen sammen med sensor Ole Pettersen fra Isovator.

Tilbake
Version: 2101-3.6.29. ©
2021
Moderne Kjøling AS. All rights reserved.

Moderne Kjøling AS, avd. Trondheim | Nordslettvegen 4, 7038 TRONDHEIM | Telefon - 73 82 47 50

Moderne Kjøling AS | Brobekkveien 90, 0582 OSLO | Foretaksregisteret - NO 914335299 MVA | Telefon - 22 08 78 00

Norsk Kjøleteknisk Forening Stiftelsen Returgass Foreningen for Ventilasjon, Kulde og Energi Norsk Varmepumpeforening RENAS Grønt Punkt Norge