Netthandel

Nyheter fra Chillventa messe i Nürenberg

20.10.14
Moderne Kjøling møtte de fleste av sine leverandører på Chillventa messen i Nürenberg, og samtlige hadde nye produkter å tilby i markedet. Fokus var selvfølgelig på å tilfredsstille F-gass direktivet, enten på kort sikt med lav-GWP kuldemedier, eller på lang sikt med naturlige medier.

Tron Sætre fra DanfossPå Danfoss sin store stand viste Tron Sætre fram en rekke nye kompressor og aggregatløsninger for både R407A/F og R290. Danfoss har jo allerede godt grep på CO2 markedet for supermarked, men viste også at dette markedet er i utvikling. Blant annet med produkter for å gjøre CO2 anleggene "fail-safe" i enhver situasjon.

Etter hvert som nyhetene er produksjonsklare vil vi presentere dem her i vår nettbutikk, og i vår 2015 katalog.

En annen viktig EU regulering gjelder energi. ErP direktivet påvirker nesten alle produkter som bruker strøm. EBM-Papst viser at de har kommet langt med nye elektroniske styrte vifter for nestene ethvert bruksområde innen luftkondisjonering, kjøl og frys. I det nærmeste året vi flere av disse nyhetene bli standardvarer for oss og gamle produkter blir faset ut.

Bildet nedenfor viser en ny lav-energi fordampervifte fra EBM-Papst.

Ny lav-energi fordampervifte fra EBM-Papst

Tilbake
Version: 2101-3.6.29. ©
2021
Moderne Kjøling AS. All rights reserved.

Moderne Kjøling AS, avd. Trondheim | Nordslettvegen 4, 7038 TRONDHEIM | Telefon - 73 82 47 50

Moderne Kjøling AS | Brobekkveien 90, 0582 OSLO | Foretaksregisteret - NO 914335299 MVA | Telefon - 22 08 78 00

Norsk Kjøleteknisk Forening Stiftelsen Returgass Foreningen for Ventilasjon, Kulde og Energi Norsk Varmepumpeforening RENAS Grønt Punkt Norge