Netthandel

RSS

For å slippe å oppsøke alle nettsteder du jevnlig leser eller besøker så kan man benytte RSS-feeder til å holde seg oppdatert. RSS er levende bokmerker som til en hver tid er oppdatert med de siste nyhetene fra et nettsted.

RSS

Dette er en tjeneste som mange nyhetsredaksjoner og nettsider benytter seg av for å gi leserern en lettere tilgang til oppdatert informasjon og brukeren kan selv velge hva slags informasjon man ønsker å abonnere på. Det eneste man trenger er en RSS-leser som kan sortere og samle alle RSS-feedene man er interessert i. En slik RSS-leser kan f.eks. være bare en vanlig nettleser, slik som Opera, Firefox eller Microsoft Internett Explorer, egne RSS-programmer eller en nettside som husker dine RSS-feed fra gang til gang.

En nettbasert RSS-leser slipper du å installere på hver eneste maskin man benytter, man trenger bare sin egen påloggingsinformasjon. De programmene man installere på sin egen pc har ofte noen flere funksjoner enn de nettbaserte og kan gi den avanserte brukeren flere muligheter.

Følgende RSS-feeder finner du på renkulde.no:

Version: 2401-3.7.2. ©
2024
Moderne Kjøling AS. All rights reserved.

Moderne Kjøling AS, avd. Trondheim | Nordslettvegen 4A, 7038 TRONDHEIM | Telefon - 73 82 47 50

Moderne Kjøling AS | Brobekkveien 90, 0582 OSLO | Foretaksregisteret - NO 914335299 MVA | Telefon - 22 08 78 00

Norsk Kjøleteknisk Forening Stiftelsen Returgass Foreningen for Ventilasjon, Kulde og Energi Norsk Varmepumpeforening RENAS Grønt Punkt Norge